Als ontwerpers van GROEN GRIJS GEEL delen wij de fascinatie voor het maken van ruimte.  Wij zijn grensoverschrijdend en mengen ons in verschillende lagen van de maatschappij. Een fascinatie voor het ontdekken van nieuwe werelden. ‘Infiltreren’ in uiteenlopende disciplines, persoonlijke verhalen of de eeuwen oude gang van zaken. Het verdiepen in, maar ook zelf onderdeel worden van die nieuwe wereld door middel van ontwerpend onderzoek. Veldwerk, publieke interventies en een bottom-up aanpak brengt de ontwerpers op één lijn met gebruikers van het betreffende gebied.

 

Door ruimtelijk, experimenteel en ontwerpend onderzoek is Groen Grijs Geel op zoek naar het onverwachte antwoord op uiteenlopende vragen. Door deze ontwerpmethode zijn ze op zoek naar vernieuwende verbindingen binnen actuele themas. Lef, humor, bouwlust en curiositeit, op zoek naar actie en reactie in de openbare ruimte.

 

Wij begeven ons zowel op het gebied van interieur als exterieur. Wij delen onze krachten en brengen dit samen als collectief om projecten naar een hoger niveau te tillen.

 

GROEN GRIJS GEEL: een ontwerp collectief bestaande uit vier zelfstandige ontwerpers

Contact:

studio(@)groengrijsgeel.nl

avignonlaan 13

5627 GA Eindhoven

tel: 0031 6 21 69 24 52

GROEN GRIJS GEEL is een samenwerking van Bouke Bruins, Fier van den Berge, Wouter Corvers en Pim Bens. Voor contact studio@groengrijsgeel.nl